Laulu

Flamencolaulutunneilla opetellaan eri tyylilajien letroja eli säkeistöjä. Ohessa perehdytään laulun eri osa-alueisiin; hengitykseen, rytmiikkaan, skaaloihin ja lyriikkaan. Tunneilla on kitarasäestys.

“Näillä tunneilla mennään musiikki edellä!  Ohjaus on reipasta ja innostavaa, jokaiselle löytyy omaan tasoon sopivaa laulettavaa. Hieno oivallus on tanssin liittäminen opetustilanteisiin. Se auttaa ymmärtämään flamencon musiikillista vuorovaikutusta.”

“Kullanarvoista, että näillä tunneilla syvennytään nimenomaan perinteiseen laulutapaan. Meno on elävää, opetus määrätietoista ja oppilaskaverit keskinäisessä erilaisuudessaan inspiroivia.”

flamenco laulutunnit helsinki

Tunneilla edetään yksitellen. Tunti soveltuu kaikille tasoille ja halutessaan voi laulaa aluksi yhdessä opettajan kanssa. Perinteisten melodioiden ja rytmien lisäksi käydään läpi vuorovaikutusta laulajan ja kitaristin välillä. Taijan opetusmetodi on peräisin hänen käymästään koulusta Centro de Arte y Flamenco de Sevilla. Tunneille voi osallistua myös kuunteluoppilaana!


AIKATAULU:

Flamencolaulun alkeet
TI 19.30 – 20.30

Jatkotaso
LA 13.45 – 15.45

PAIKKA:
Keski-Helsingin musiikkiopisto, Helsinginkatu 3-5

HINTA:
500€ (sis.alv.24%)  /Flamencolaulun alkeet
600€ (sis.alv.24%) /Jatkotaso

Syksyn opetus alkaa viikolla 34 ja loppuu viikolla 50. Viikolla 40 on syysloma. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com


BRINDAMOS FLAMENCO POR MALAGUEÑA

Espanjalaisten huippuammattilaisten tiiviskurssit jatkuvat syyskaudella 2018. Syksyllä järjestetään 3 LA-SU tiiviskurssia. Laulajata saavat kevään materiaalista valmiin kokonaisuuden por malagueña. Osallistua voi myös yksittäiselle periodille, joista jokaisella keskitytään kokonaisuuden eri osiin. Kurssit pidetään tuttuun tapaan Aleksanterin Teatterin tilavissa saleissa.

AIKATAULU:

 1. PERIODI
  LA 25.8.    11.00 – 13.00
  SU 26.8.    12.00 – 14.00
  (JOSÉ VIÑAS, ROCIO LA BOTERITA)
 2. PERIODI
  LA 20.10.   11.00 – 13.00
  SU 21.10.   12.00 – 14.00
  (RUBÉN PUERTAS, CRISTINA SOLER)
 3. PERIODI
  LA 8.12.      11.00 – 13.00
  SU 9.12       12.00 – 14.00

PAIKKA:
Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23

HINTA:
360€ (sis. alv. 24%)

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com“Flamencolaulu on keskeinen osa elämääni nykyään. Ensimmäiselle yksinlaulutunnille tullessani hirvitti aika paljon; olin laulanut viimeksi yläasteella ja ajattelin etten oikeastaan osaa laulaa. Laulutuntien tehokas ja monipuolinen opetus sekä tunneilla vallitseva kannustava ilmapiiri on poistanut turhan hirvityksen. Osaan sittenkin laulaa!”


“Laulutunneissa parasta on, että saa kuunnella upeaa musiikkia, sekä opettajien että oppilaiden musisoimana. Kun aina lauantaisin se kitara korviin eka soinnun heläyttää, alkaa väsynyt veri virrata ja tiedän taas miksi kannatti Tampereelta raahautua puolinukkuvana pääkaupunkiin!”