Laulu

Kollektiivin viikkotunneilla vierailee tarvittaessa aihealueesta riippuen eri espanjalaisia opettajia. Espanjalaisten opettajien opetuskerroilla on tulkkaus.

Laulutunneilla tutkitaan flamencon laulamisessa tarvittavia elementtejä: melodioita, lyriikkaa, hengitystekniikkaa ja rytmiikkaa.  Tunneilta saa selkeitä työkaluja ja hahmotustapoja flamencon laulun harjoitteluun.

“En tiennyt, että flamencon laulaminen voi olla aloittelijallekin näin selkeää, helppoa ja mukavaa!”

Elena Morales Promocional BW

Tunneilla perehdytään flamencon laulamiseen turvallisessa ympäristössä. Kurssin aikana tutustutaan melodioihin, hengitykseen, rytmiikkaan ja lyriikkaan. Kurssi antaa selkeitä työkaluja ja hahmotustapoja flamencon laulun omatoimiseen harjoitteluun ja laulamisesta nauttimiseen. Päämääränä on lisätä ymmärrystä laulamisesta ja rohkeutta käyttää ääntä. Tunneilla on kitarasäestys.

Kevään aikana selviää mm. miten tanssille laulaminen eroaa soolona laulamisesta? Minkälaisia hengitystekniikoita voi käyttää ja miten niiden avulla kommunikoidaan muiden kanssa? Mikä on skaala ja miten sitä hyödynnetään laulamisen tukena. Miten melodioita varioidaan ja miten improvisoidaan? Edistyneitä oppilaita valmistetaan myös esiintymistilanteen vaatimuksiin.

Laulajat voivat halutessaan osallistua TO 19.30 – 21 tanssijoiden ja kitaristien kanssa yhteiselle tablaocombo-tunnille. HUOM! Tablacomboon osallistumisen vaatimuksena palmastunti! 

AIKATAULU:

TO 17.00 – 18.30 Laulutunti

TI 18.30 – 19.30 Palmas / Alkeistaso
TO 18.30 – 19.30 Palmas / Jatkotaso

TO 19.30 –  21.00 Tablao Combo

PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2krs.

HINTA:

750€ (sis.alv.24%) Laulukurssi
940€ (sis.alv. 24%) Laulu + palmas 

Kevään opetus alkaa viikolla 2 ja loppuu viikolla 21. Talviloma viikolla 8. Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ