Laulu

Elena Morales aloittaa kollektiivin viikkotuntien opettajana. Sukupolvensa parhaimpiin espanjalaisiin laulajiin kuuluva Elena on todella lämmin, innostava ja taitava pedagogi. Elena opettaa pienryhmiä etänä kahdesti kuussa ja välikerroilla materiaalia opiskellaan suomalaisten opettajien johdolla. Tunneilla on tulkkaus.

“Elena on todella selkeä ja lämmin opettaja. On aivan uskomatonta päästä säännöllisesti tämän tason laulajan ja pedagogin tunneille.”

“En tiennyt, että flamencon laulaminen voi olla aloittelijallekin näin helppoa ja mukavaa!”

Elena Morales Promocional BW

Laulutunneilla tutkitaan flamencon laulamisessa tarvittavia elementtejä: melodioita, lyriikkaa, hengitystekniikkaa ja rytmiikkaa.  Tunneilta saa selkeitä työkaluja ja hahmotustapoja flamencon laulun harjoitteluun.  

ALKEET PERUSTASO
Alkeis/perustason tunti soveltuu kaikille tasoille. Tällä kurssilla perehdytään flamencon laulamiseen turvallisessa ympäristössä. Kurssin aikana tutustutaan melodioihin, hengitykseen, rytmiikkaan ja lyriikkaan. Kurssi antaa selkeitä työkaluja ja hahmotustapoja flamencon laulun omatoimiseen harjoitteluun ja laulamisesta nauttimiseen. Päämääränä on lisätä ymmärrystä laulamisesta ja rohkeutta käyttää ääntä. Tunneilla on kitarasäestys.

EDISTYNEET
Tällä kurssilla perehdytään erilaisiin tapoihin laulaa flamencoa. Miten tanssille laulaminen eroaa soolona laulamisesta? Minkälaisia hengitystekniikoita voi käyttää ja miten niiden avulla kommunikoidaan muiden kanssa? Mikä on skaala ja miten sitä hyödynnetään laulamisen tukena. Miten melodioita varioidaan ja miten improvisoidaan?

Kurssi antaa selkeitä työkaluja ja hahmotustapoja flamencon laulun omatoimiseen harjoitteluun ja laulamisesta nauttimiseen. Päämääränä on lisätä ymmärrystä laulamisesta ja rohkeutta käyttää ääntä. Kurssi valmistaa laulajia esiintymistilanteen vaatimuksiin. Opetuksen sisältö toimii rinnakkain Tablaocombo 1 ja 2 kurssien kanssa. Tunneilla on kitarasäestys.


AIKATAULU:

ALKEET PERUSTASO
KE 17.00-18.30

JATKOTASO
PE 17.30-19.00

PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Bulevardi 31

HINTA:
530€ (sis.alv.24%)

Syksyn opetus alkaa viikolla 36 ja loppuu viikolla 51.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com


BRINDAMOS FLAMENCO AL CUATRO (2020)

Espanjalaisten huippuammattilaisten tiiviskurssit jatkuvat syyskaudella 2020. Syksyn aikana järjestetään 3 LA-SU tiiviskurssia. Laulajat saavat eri nelijakoisiin paloihin sopivaa materiaalia. Osallistua voi myös yksittäiselle periodille, joista jokaisella keskitytään kokonaisuuden eri osiin. Kurssin materiaali on tiiviissä yhteydessä TablaoCombon opetukseen.

AIKATAULU:

 1. PERIODI
  LA 5.9.    11.00 – 13.00
  SU 6.9.   12.00 – 14.00
  (TBA)
 2. PERIODI
  LA 24.10.    11.00 – 13.00
  SU 25.10.   12.00 – 14.00
  (TBA)
 3. PERIODI
  LA 12.12.     11.00 – 13.00
  SU 13.12     12.00 – 14.00
  (TBA)

PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Bulevardi 31

HINTA:
360€ / (sis. alv. 24%)
140€ / periodi (sis. alv. 24%)

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com