Tiiviskurssit


JOULUKUUN MESTARIKURSSIT


BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin mestarikursseilla viikonlopun artistit tanssija Jose Viñas, laulaja Juan Debel ja kitaristi Otso Krunasta. Tanssikurssin tyylilajina on tientos.

LA 3.12. klo 15-17
SU 4.12. klo 11-13

Paikka:  BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2 krs.
Hinta: 150€ (sis. alv24%)
Ilmoittautuminen ja ehdot.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” osallistutko tanssi-, laulu- vai kitarakurssille.

JOSE VIÑAS (tanssi)
Jose Viñas (La Línea de la Concepción, Cadiz) voitti arvostetuimpia Espanjan kansallisia kilpailuja jo alaikäisenä (mm. Vuoden nuori Artisti 2010, Ubrique). Sen jälkeen hän on tanssinut kuuluisimmissa tablaoissa Sevillassa ja Madridissa, sekä esiintynyt lukuisissa teoksissa ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Jesús Carmonan uudessa teoksessa “El Salto”, joka on saavuttanut suuren suosion niin Espanjassa kuin ympäri maailmaa.
JUAN DEBEL (laulu)
Juan Debel (Sanlúcar de Barrameda, Cádiz) on on laulanut monissa flamencon merkkiteoksissa kuten “Titanium” (Rojas & Rodriquez), “El arte por anterior” (Ángel Rojas & La Lupi), “Sinergia” ja “Recital de baile“ (Manuel Liñán), “REW” (Doña & Liñán) “SON’ de Nova Galega de Danza” ja “Doy la cara’” (José Mercé), ”Desde la tierra” (Arcángel), “Boreal”, (Javier Limón & Blanca Lí), jne.
Tällä hetkellä Juan Debel opettaa konservatoriossa Madridissa, työstää leyprojektiaan “Juan+ Yerai’” yhdessä kitaristi Yerai Cortésin kanssa, sekä toimii Madridilaisen flamencotablaon La Cueva de Lolan johtajana.
OTSO KRUNASTA (kitara)
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.


AZAHARA HERRERAN JA CRISTINA SOLERIN MESTARIKURSSIT


LA 2.7. 10 – 12
Espanjalaiset artistivieraat pitävät mestarikurssin laulajille ja tanssijoille. Tanssikurssilla keskitytään kehonkäyttöön. Laulajien kanssa tarkastellaan erilaisia toteutuksia samasta materiaalista. Kurssin tyylilajina on solea por bulerias.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

Hinta: 70€ (sis. alv. 24%)
Ilmoittautuminen ja ehdot.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” mille kesäkurssille osallistut.


BRINDAMOS FLAMENCON KESÄKUUN TIIVISKURSSIT
7.-23.6.2022


TANSSIN JA LAULUN ALKEET
TI & TO 17.00 – 18.30

Oletko aina halunnut kokeilla flamencotanssia tai laulua? Nyt siihen on oiva mahdollisuus kesäkuisessa Helsingissä rennossa ilmapiirissä osaavan opettajan ohjauksessa. Välineiksi tarvitset vain tavalliset liikuntavarusteet ja sisäkengät sekä nauhurin. Kurssilla käydään läpi flamencon rytmiikkaa, tanssijan jalkatyötä ja kehonkäyttöä sekä laulumelodiaa ja laulutekniikkaa. Opetuksen ytimen muodostaa hengitys. Tunnin lopussa kitaristien kanssa yhteinen palmas-osio. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

Hinta: 240€ (sis. alv. 24%)
Ilmoittautuminen ja ehdot.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” mille kesäkurssille osallistut.


FLAMENCOKITARA
TI & TO 18.30 – 20.00

Kurssilla käydään läpi flamencokitaran eri soittotekniikoita yhden tyylilajin kautta. Ohessa tutkimme miten laulaja tai tanssija vaikuttaa kitaristin soittoon. Oppilaat saavat kurssilta materiaalia oman taitotasonsa mukaisesti. Kurssi toimii myös valmistavana kurssina syyskauden 2022 viikkotunneille. Tunnin alussa tanssijoiden ja laulajien kanssa yhteinen palmas-osio. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille otetaan max. 6 hlöä.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

Hinta: 240€ (sis. alv. 24%)

Ilmoittautuminen ja ehdot.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kohdassa “Lisätiedot” mille kesäkurssille osallistut.


FLAMENCOTANSSIN JA LAULUN KEVÄTKURSSI 12.4. – 31.5.2022Toivekurssilla käydään läpi flamencon tanssimisessa ja laulamisessa tarvittavia perusteita ja tekniikoita. Tavoitteena on lisätä oppilaiden ymmärrystä lajista tekemisen avulla. Oppilaat saavat pikaisen perehdytyksen myös lajin historiaan, teoriaan ja alkuperään. Kurssi luo turvalliset puitteet kokeilla flamencoa tai sen vierasta osa-aluetta, mutta kurssilla saa halutessaan olla myös laulamatta  tai tanssimatta. Flamencokengät eivät ole välttämättömät, varusteiksi riittää verryttelyasu tms. liikkumisen mahdollistava vaatetus sekä sisäkengät.

Oppilaat saavat osallistua alehintaan 50€ rytmiikkaan keskittyvälle palmastunnille TI klo 18.30 – 19.30.

Kurssille ilmoittaudutaan nettisivujen kautta ilmoittautusmislomakkeella. Kurssi löytyy nimellä LAULUN JA TANSSIN KEVÄTKURSSI. Mikäli haluat osallistua myös palmastunneille, kirjoita lisätietoihin + palmas.

TERVETULOA MUKAAN!

AIKATAULU:
TI 17.15 – 18.30 Tanssi- ja laulutunti
(TI 18.30 – 19.30 Palmastunti)

PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2krs.

HINTA:
200€ (sis. alv. 24%)
250€ (sis. alv. 24%) Laulu, tanssi + palmas

Opetus alkaa 12.4. ja loppuu 31.5. Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

Kurssi löytyy nimellä LAULUN JA TANSSIN KEVÄTKURSSI. Mikäli haluat osallistua myös palmastunneille, kirjoita lisätietoihin + palmas.


KYNNESTÄ KANTAPÄÄHÄN TI 26.4.KLO 18.30 – 21


Kevään toivotulla luennolla maestro Otso Krunasta käy läpi flamencokitaristin kehonkäytön kynsistä kantapäähän asti. Luennolla käsitellään mm. eri soittoasennot, liikkeen logiikkaa, metodeja harjoitteluun, anatomiaa, sekä kehonhuoltoa.  Osallistujilla on myös mahdollisuus esittää omia kysymyksiä tai toiveita sekä etukäteen että paikan päällä. 

Luento soveltuu myös monen tasoisille soittajille. Luennolla asioita lähestytään flamencokitaran eristyispiirteiden kautta, mutta se sisältää hyödyllistä tietoa myös muun tyyppistä kitaraa soittaville tai istumatyöläisille. Varusteiksi riittää verryttelyasu tms. joustava vaatetus.

AIKATAULU:
TI 26.4. klo 18.30 – 21.00 Luento

PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2krs.

HINTA:
55€ (sis. alv. 24%)

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ