BRINDAMOS FINLANDIA

Suomalaisiin flamenco-artisteihin keskittyvien lämminhenkisten iltojen aikana lavalla nähdään niin ammattilaisten kuin edistyneiden harrastajien settejä. Illat päättyvät perinteisesti Fin de fiestaan.


BRINDAMOS FINLANDIA -KLUBI  VÄINÖ KALLIOSSA KE 8.8. klo 20.00

Suomalaisiin flamenco artisteihin keskittyvä BRINDAMOS FINLANDIA -klubi jatkuu loistavasta ja monipuolisesta ruoastaan tunnetussa Väinö Kalliossa, Hämeentie 11. Syyskauden 2018 avajaisissa lavalla nähdään harvoin Helsingissä esiintynyt tanssija Marja Rautakorpi. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

MARJA RAUTAKORPI, tanssi
TAIJA ROBALTA, laulu
OTSO KRUNASTA, kitara

Väinö Kallio | Hämeentie 11, 00530 Helsinki
Pöytävaraukset: https://book.dinnerbooking.com/fi/fi-FI/book/index/1724/2

MARJA RAUTAKORPI
Marja Rautakorpi on nuori suomalainen flamencotanssija ja tanssinopettaja. Hän aloitti flamencotanssiopintonsa 7-vuotiaana ja jatkokouluttautui myöhemmin Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatoriossa ensimmäisenä ulkomaisena vaihto-opiskelijana pääopettajinaan Rafaela Carrasco ja Isabel Bayon. Tällä hetkellä Rautakorpi opettaa ja toimii tanssijana ja koreografina useissa eri produktioissa. 

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja.. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennelyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO/


Seuraavat BRINDAMOS FINLANDIA -klubit Väinö Kalliossa 

KE 12.9.
KE 3.10.
TO 8.11.
KE 5.12.

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com