Palmas

Palmas- eli rytmiikkatunneilla opetellaan soittamaan flamencon rytmejä käsin ja jaloin. Opetukseen sisältyy flamencorytmiikan perusteiden lisäksi käsi-jalka-koordinaatiota parantavia harjoituksia sekä elävän musiikin ja tanssin säestämistä.

“Parasta on ollut asiantunteva perusteellinen opetus, yhteinen tekeminen, huumoripitoinen rento ilmapiiri.“

“Toisin kuin monet muut palmasryhmäläiset olen siis harrastanut flamencoa vielä hyvin lyhyen aikaa, palmasryhmään tullessani vasta vuoden verran. Palmaskurssi on ollut mitä mainioin retki flamencon ymmärtämiseen. Tekniseen taitamiseen on tosin vielä pitkä matka, enkä ehkä tässä iässä enää ehdi edetä niin pitkälle kuin haluaisin. Rytmiikan ymmärrys kuitenkin auttaa saamaan enemmän irti harrastuksesta!”

“Kaltaiselleni klassisen musiikin elinikäisharrastajalle palmastunnit ovat olleet todellinen rytmikylpy. Ja mikä yllättävintä, ne antavat uutta ‘kuulokulmaa’ vanhojen tuttujen musiikkialueidenkin rakenteille. Plussaa on sekin, että palmastunnit pidetään juuri ennen flamencolaulutunteja, joita halutessaan voi jäädä seuraamaan.”

Palmaskurssit ovat erittäin suositeltavia kaikille laulajille, tanssijoille ja kitaristeille. Kaikilla kursseilla käydään läpi palmaksen tekniikkaa ja teoriaa sekä ryhmän säestystä käytännössä. Kurssit soveltuvat kaikille tasoille ja niille voi osallistua kuka vain flamencon rytmiikasta kiinostunut.

TABLAOCOMBOON osallistuville oppilaille opetetaan palmasduon toimintaa.


AIKATAULU

Palmas alkeet
KE 18.30 – 19.30

Palmas keskitaso
MA 18.30 – 19.30

Palmas jatkotaso
PE 10.00 – 11.00


PAIKKA:
BRINDAMOS FLAMENCO, Bulevardi 31

HINTA:
390€ (sis. alv. 24%) 


Kevään opetus alkaa viikolla 2 ja loppuu viikolla 21. Talvilomalla (22.2.-28.2) ja pääsiäislomalla (30.3.-5.4.) ei ole opetusta.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com