Palmas

Palmas- eli rytmiikkatunneilla opetellaan soittamaan flamencon rytmejä käsin ja jaloin. Opetukseen sisältyy flamencorytmiikan perusteiden lisäksi käsi-jalka-koordinaatiota parantavia harjoituksia sekä elävän musiikin ja tanssin säestämistä.

“Parasta on ollut asiantunteva perusteellinen opetus, yhteinen tekeminen, huumoripitoinen rento ilmapiiri.“

“Toisin kuin monet muut palmasryhmäläiset olen siis harrastanut flamencoa vielä hyvin lyhyen aikaa, palmasryhmään tullessani vasta vuoden verran. Palmaskurssi on ollut mitä mainioin retki flamencon ymmärtämiseen. Tekniseen taitamiseen on tosin vielä pitkä matka, enkä ehkä tässä iässä enää ehdi edetä niin pitkälle kuin haluaisin. Rytmiikan ymmärrys kuitenkin auttaa saamaan enemmän irti harrastuksesta!”

“Kaltaiselleni klassisen musiikin elinikäisharrastajalle palmastunnit ovat olleet todellinen rytmikylpy. Ja mikä yllättävintä, ne antavat uutta ‘kuulokulmaa’ vanhojen tuttujen musiikkialueidenkin rakenteille. Plussaa on sekin, että palmastunnit pidetään juuri ennen flamencolaulutunteja, joita halutessaan voi jäädä seuraamaan.”

Palmaskursseilla käydään läpi palmaksen tekniikkaa, teoriaa sekä käytäntöä. Alkeiskurssi soveltuu kaikille tasoille ja eritasoiset oppilaat ovat jopa toivottavia. Jatkotason kurssi soveltuu palmasta vähintään yhden lukuvuoden opiskelleille. Palmaskurssit ovat erittäin suositeltavia kaikille laulajille, tanssijoille ja kitaristeille.


AIKATAULU:

Alkeistaso
MA 18.30 – 19.30 (DM)

Jatkotaso
LA 12.30 – 13.30 (KM)

PAIKKA:
DM, Dance Makers, Aleksis Kiven katu 34 
KM, Keski-Helsingin musiikkiopisto, Helsinginkatu 3-5

HINTA:
370€ (sis. alv. 24%)

Syksyn opetus alkaa viikolla 34 ja loppuu viikolla 50. Viikolla 40 on syysloma. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com