Palmas

Palmas- eli rytmiikkatunneilla opetellaan soittamaan flamencon rytmejä käsin ja jaloin. Opetukseen sisältyy flamencorytmiikan perusteiden lisäksi käsi-jalka-koordinaatiota parantavia harjoituksia sekä elävän musiikin ja tanssin säestämistä.

“Parasta on ollut asiantunteva perusteellinen opetus, yhteinen tekeminen, huumoripitoinen rento ilmapiiri.“

“Toisin kuin monet muut palmasryhmäläiset olen siis harrastanut flamencoa vielä hyvin lyhyen aikaa, palmasryhmään tullessani vasta vuoden verran. Palmaskurssi on ollut mitä mainioin retki flamencon ymmärtämiseen. Tekniseen taitamiseen on tosin vielä pitkä matka, enkä ehkä tässä iässä enää ehdi edetä niin pitkälle kuin haluaisin. Rytmiikan ymmärrys kuitenkin auttaa saamaan enemmän irti harrastuksesta!”

“Kaltaiselleni klassisen musiikin elinikäisharrastajalle palmastunnit ovat olleet todellinen rytmikylpy. Ja mikä yllättävintä, ne antavat uutta ‘kuulokulmaa’ vanhojen tuttujen musiikkialueidenkin rakenteille. Plussaa on sekin, että palmastunnit pidetään juuri ennen flamencolaulutunteja, joita halutessaan voi jäädä seuraamaan.”

Palmaskurssit ovat erittäin suositeltavia kaikille laulajille, tanssijoille ja kitaristeille. Kaikilla kursseilla käydään läpi palmaksen tekniikkaa ja teoriaa sekä ryhmän säestystä käytännössä. Kurssit soveltuvat kaikille tasoille ja niille voi osallistua kuka vain flamencon rytmiikasta kiinostunut.

TABLAOCOMBOON osallistuville oppilaille opetetaan palmasduon toimintaa.


AIKATAULU:

Palmas alkeet
TI 18.30 – 19.30

Palmas jatkotaso
TO 18.30 – 19.30

Palmas päiväryhmä
KE 12.00 – 13.00

PAIKKA: BRINDAMOS FLAMENCO, Sahaajankatu 20 D, 2krs.

HINTA:
400€ (sis. alv. 24%)
310€ (sis. alv. 24%) muun viikkotunnin osallistujalle 

Kevään opetus alkaa viikolla 2 ja loppuu viikolla 21. Talviloma viikolla 8. Paikkoja rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot: brindamos@brindamosflamenco.com

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ