LASTEN- JA NUORTENNÄYTÖKSET


PE 17.3.2023 BRINDAMOS FLAMENCO: GONZALO QUINTERO, SILVIA REINA, OTSO KRUNASTA


BRINDAMOS FLAMENCO –kollektiivi juhlii kymmenettä toimintavuottaan 2023. Vakaan aseman saavuttaneet nimikkoklubit ovat vuosien varrella esitelleet monipuolisen kattauksen espanjalaisen ammattilaiskentän ajankohtaisia ja tuoreita kärkinimiä. Vuoden 2023 klubit aloitetaan puhtaalla huikeudella, kun vieraaksi saapuu virtuoottisen tekniikan ja rikkaan tulkinnan ruumiillistuma Gonzalo Quintero. Tukena hänellä on Espanjan televisiostakin tuttu laulaja Silvia Reina sekä kitaristi Otso Krunasta. Esiintymisten yhteydessä järjestetään myös mestarikurssit.

Suomenvierailun yhteydessä järjestetään kaikenikäisille soveltuva ikärajaton näytös PE 17.3. klo 18 Kulttuuritehdas Korjaamolla. Liput näytökseen maksavat 15€.

Tämän esityksen liput ovat numeroimattomia, äänenpaine matalampi ja lasten kanssa voi halutessaan liikkua salissa vapaasti. Salin valoja ei himmennetä kokonaan. Pienimmillä osallistujilla tulee olla mukanaan vastuullinen huoltaja. Esityksen kesto on normaalia lyhyempi, n. 35 min.

Jokaisen täysihintaisen lipun tuotosta lahjoitetaan kolmasosa nuorten mielenterveystyön hyväksi.


PE 17.3.2022 KLO 18:00
Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Ovet 17:30
Sallittu sylivauvasta vaariin
Paikkoja rajoitettu määrä
Ennakkoliput: 15€ (sis. alv.10%)
Ovelta, mikäli lippuja jäljellä.

Liput varataan tästä maksajan tiedoilla. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun. Maksetut liput toimitetaan maksajan nimellä suoraan salin ovelle.