LASTEN- JA NUORTENNÄYTÖKSET


PE 2.12.2022 BRINDAMOS FLAMENCO:  JOSE VIÑAS, JUAN DEBEL, OTSO KRUNASTA


BRINDAMOS FLAMENCO JOSE VINAS 7

Kymmenvuotisjuhliinsa valmistautuva BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivi tuo Korjaamon lavalle kokoonpanon flamencon huipulta. Tanssija Jose Viñas on esiintynyt soolona ja huippukoreografien teoksissa ympäri maailmaa. Juan Debel on alan tämän hetken kuumimpia laulajia ja vakiokasvo flamencon viimevuosien mestariteoksissa. Illan kitaristi Otso Krunasta on työskennellyt vuosia säestäjänä lajin huippujen ja legendojen kanssa Andaluciassa. 

Suomenvierailun yhteydessä järjestetään kaikenikäisille soveltuva ikärajaton näytös PE 2.12. klo 18 Korjaamolla. Liput näytökseen maksavat 15€. Tämän esityksen liput ovat numeroimattomia, äänenpaine matalampi ja lasten kanssa voi halutessaan liikkua salissa vapaasti. Salin valoja ei himmennetä kokonaan. Pienimmillä osallistujilla tulee olla mukanaan vastuullinen huoltaja. Esityksen kesto on normaalia lyhyempi, n. 35 min.

Jokaisen täysihintaisen lipun tuotosta lahjoitetaan kolmasosa nuorten mielenterveystyön hyväksi.


PE 2.12.2022 KLO 18:00
Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Ovet 17:30
Sallittu sylivauvasta vaariin
Paikkoja rajoitettu määrä
Ennakkoliput: 15€
Ovelta, mikäli lippuja jäljellä.

Liput varataan tästä maksajan tiedoilla. Varauksen jälkeen saat sähköpostiisi laskun. Maksetut liput toimitetaan maksajan nimellä suoraan salin ovelle.