BRINDAMOS FLAMENCO NUORISONÄYTÖS

AZAHARA HERRERA, ELENA MORALES, OTSO KRUNASTA

LA 12.1.2019 KLO 18:00 Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

brindamos_fl_1
Näytökseen pääsevät vain vuonna 2000-2004 syntyneet. 82 alla olevalla kaavakkeella ensimmäiseksi ilmoittautunutta saa ilmaisen lipun, 1 lippu/ henkilö. Lipun saaneille ilmoitetaan sähköpostitse.


LA 12.1.2019 – AZAHARA HERRERA, ELENA MORALES, OTSO KRUNASTAKevätkauden 2019 klubeilla nähdään tuttuun tapaan tablao-flamencoa maailman huipulta aidoimmillaan, kun kokoonpanot kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa yhdessä Korjaamon lavalla.

Vuoden ensimmäiselle klubille vieraaksi saapuvat eleganssin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistävä tanssija Azahara Herrera, sekä espanjassa monipuolisuutensa vuoksi erittäin arvostettu laulaja Elena Morales. Illan säestää tuttuun tapaan kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

AZAHARA HERRERA

Azahara on syntynyt Almeríassa, jossa hän aloitti tanssimisen jo 3-vuotiaana. Monipuolisesti kouluttautunut tanssija on valmistunut Maria de Avila -korkeakoulusta Madridista ja tanssii tällä hetkellä Espanjan arvostetuimmissa tablaoissa. Hän on uransa aikana ollut kiertueilla Espanjan lisäksi mm. Japanissa, Koreassa, Itävallassa ja Israelissa. Monipuolisuudesta ja näyttävästä kehonkielestä tunnettu Azahara on tanssinut myös mm. Espanjan kansallisbaletin johtajana tunnetun Elvira Andrésin teoksessa “Mujeres”.

ELENA MORALES

Córdobassa syntynyt Elena aloitti flamencon opiskelun tanssijana. Laulajaksi siirryttyään hän opiskeli stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä. Elena on laulanut lukuisissa tablaoissa Sevillassa, Barcelonassa ja Madridissa. Tällä hetkellä hän työskentelee mm. José Mercén kiertueella. 

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

LA 12.1.2019 KLO 18:00
Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
Ovet 17:30