BLOGI

Tämän foorumin tarkoitus on avata keskustelua flamencosta. Tuo myyttinen ja mystifioitu taidemuoto pitää sisällään siinä määrin seppiä mielipiteineen, että huut ja haat on hyvä erotella. Voit myös ehdottaa mieltäsi askarruttavaa aihetta käsiteltäväksi.

Tässä blogissa seurataan myös Sanlúcarilaisen David Jiménez Rodríguezin kitaran rakennusta. Työn alla oleva sypressistä Menduiña -systeemillä  rakennettava flamencokitara tulee BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristina toimivan Otso Krunastan käyttöön.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s